Skip to content

Katten

Een kat heeft vaak geen hulp nodig en is prima in staat om zijn of haar vacht te onderhouden. Voor u als eigenaar is regelmatig conttroleren op klitten en onregelmatigheden prima. Als u merkt dat het u en uw kat niet meer meer lukt om de klitten te verwijderen, dan is het tijd om om een afspraak te maken bij de trimsalon.

Al jaren verzorg ik de vachten van katten. Ik behandel uw kat met liefde, kennis en respect. Ik maak geen gebruik van hulpmiddelen om uw kat te fixeren maar probeer samen met uw kat aan het werk te gaan. Voor uw kat is een vachtbehandeling al spannend genoeg, daarom probeer ik de randvoorwaarden zo fijn mogelijk te maken voor uw kat! Ik maak gebruik van Feliway verdampers en er is een heerlijke warmtelamp voor de oudere katten.  

Het is vaak fijn voor uw kat om een eigen ongewassen dekentje mee te nemen waar hij/zij vaak op ligt. Zo herkent uw kat de geuren van thuis en voelt het al een stuk meer vertrouwd. Zo is uw aanwezigheid ook van belang, u bent namelijk de vaste waarde voor uw kat. Samen zorgen we ervoor dat uw kat de vachtverzorging als minder stressvol ervaart! 

Omdat ik op een vachtvriendelijke manier werk, betekent dit dat ik de plaatsen behandel waar de kat problemen mee heeft. 

Tijdens de vachtbehandeling zal ik u ook adviezen meegeven voor de verzorging thuis

Prijslijst

K A T T E N

€ 63,00 Trimbehandeling
€ 53,00– Volgende kat bij dezelfde behandeling

Toeslag extreme vervilting – € 35,00
+ €15,00 – Vlooien

€ 35,00
– Adviesgesprek
+ €30,00 – Spoed behandeling

K I T T E N S

€35,00Kennismaken met de trimsalon, inclusief adviesgesprek vachtverzorging

Prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding van €0,30 per kilometer.
Prijzen zijn inclusief 21% BTW en de betaling is contant of per pin direct te voldoen